Защо да уча в ТреинСофт ?

Ако скоро ви предстои да завършите училище и сте решили да продължите образованието си във ВУЗ, или пък вече имате висше образование, но искате и да придобиете нови знания и умения, може би сте се замисляли или вече имате планове да го направите в ТреинСофт.

Курсовете ТреинСофт  имат много плюсове. Набляга се значително повече на практиката, отколкото на изучаването на суха и скучна теория. Много се цени работата в екип, а понякога и самите изпити се полагат върху групови задачи, а не индивидуално. Материалната база често е по-добра от тази в българските държавни висши учебни заведения, но в интерес на истината в много български университети тя вече също е много прилична. Курсистите  обикновено имат повече свобода при съставянето на програмата си и намирането на източниците, които да използват по време на подготовката си. Обучението в ТреинСофт дава възможност да обогатиш мирогледа си, общувайки с хора от различни възрастови групи.

Адмнинистрацията на ТреинСофт често организира срещи между курсисти и работодатели, на които те да обсъдят възможностите за стаж и започването на работа. Заплащането в ТреинСофт е достатъчно голямо, за да покриете част от основните си разходи и евентуално да облекчите родителите си в България, които се предполага, че ще ви издържат, както е в повечето случаи. Карането на курсове в ТреинСофт е много важна стъпка, решението за която трябва да бъде взето с разум.

Лично аз съм изкарал няколко курса в ТреинСофт и съм много доволен. Базата наистина е много добра, а атмосферата приятна и уютна! Обръща се внимание на всеки един от участниците в курса, като може да зададете въпрос по всяко време без да се притеснявате. Задачите които се даваха отговаряха на нивото на знание на курсистите, а ако все пак някой не успяваше да направи дадена задача, тя се показваше от лектора стъпка по стъпка за да може да бъде разбрана. Една от главните цели беше работата в екип. Бяхме подтикнати да работим заедно по различни проекти, което е много полезно в работната среда.

Без значение дали сте избрали да учите в България или в чужбина, трябва да знаете, че най-важното не е къде ще завършите висшето си образование, а какво, както и дали ще го учиш с желание. А за намирането на добра и сигурна работа по специалността, винаги са много по-важни качествата, отколкото дипломата. Много хора разчитат на връзки, но все по-често само те не са никак достатъчни, особено в частния сектор. Изберете специалност, която да ви е присърце. Лично аз вярвам, че именно това е рецептата за успех!

Leave a comment